
Akcie
Novinky
Značky
mrazené
ID: 722013 | EAN: 8588007384238
pomer mäsa 50% kuracie stehná a 50% kuracie prsia
25kg; dĺžka cca 65cm
Množstvo sa môže líšiť v závislosti od balenia.
Vaša cena
6,98 €
s DPH: 8,31 €
Vaša cena
0,28 €
s DPH 0,33 €
na sklade viac ako 5ks
Zloženie:
Kuracie mäso: vykostené stehno 45%, prsia z kuracieho mäsa 45% Koreniny a sušená zelenina a koncentráty korenia a zeleniny v rôznych pomeroch (paprika, čierne korenie, rasca, cesnak, obsahuje oxid siričitý a sulfáty) paradajka, paradajkový prášok chilli, kurkuma, koriander, rozmarín, korenie, tymián, mrkva, cibuľa, ( vrátane oxidu siričitého a sulfáty) petržlenú vňať, rasca, oregano, soľ, sójová múka, škrob E 1414, stabilizátor aróma, stabilizátory citrát trisolný E331H izolat a hydrolyzované sójové bielkoviny, pšeničná vláknina a zemiakový škrob, srvátka mlieko, laktóza, prírodné farbivo, oresín,paprika, rastlinný olej
Nutričné hodnoty:
Alergény:
Sója a mliečne deriváty, oxid siričitýa sírany až 400mg/kg, pšeničná vláknina
Váha NETTO:
25kg
Teplota skladovania:
Skladujte pri teplote od -18°C a nižšej.Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Návod na prípravu:
Odstráňte kebabový obal a položte kebab na gril. 2. Zapáľte horáky a regulujte intenzitu plynu tak, aby sa kebab piekol rovnomerne, horáky nedávajte príliš blízko ku kebabu, pretože sa skôr pripáli ako rovnomerne varí a chuť sa zhorší. 3. Kebab nakrájajte na tenké plátky, teplota varených plátkov by mala byť vyššia ako +74°C, pre presnosť možno použiť teplotnú sondu. 4. Ak sa nepodáva ihneď, podržte uvarené plátky kebabu v Bain Marie pri teplote minimálne +63°C. 5. Nádoby na krájanie plátkov udržiavajte vždy čisté a namiesto utierok používajte radšej jednorazové papierové utierky, pretože sú hygienickejšie. 6. Odporúča sa, aby ste všetok nepoužitý produkt zlikvidovali a neprenášali na spotrebu nasledujúci deň
Krajina pôvodu:
Poľsko (PL)
Distribútor:
Hossa family, s.r.o.
Priemyselná 4947
05801 Poprad – Matejovce